PH FORMULA AKTYVUS VEIDO KREMAS A.C.T.I.V.E. FORMULA

SKU: 0528

Visų tipų odai skirtas A.C.T.I.V.E. kremas. Kremo formulė skirta paruošti odą atnaujinimo procedūroms ir naudoti procedūrų kurso metu. Padeda pašalinti odos trūkumus ir išlaikyti pasiektus rezultatus. Stiprina natūralią odos apsauginę funkciją. Be parabenų. INDIKACIJOS
  • Visiems odos tipams
  • Odos senėjimas
  • Probleminė oda (Acne, Odos raudonis)
  • Pablogėjusi bendra odos būklė
  • Fotosenėjimas, papilkėjusi oda, raukšlės
  • Hiperpigmentacija
PAGRINDINĖS VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS Glikolio rūgštis – skatina odos regeneraciją ir negyvų odos ląstelių pašalinimą, reguliuoja drėgmės balansą, pasižymi antioksidaciniu poveikiu, stimuliuoja kologeno sintezę. Laktobioninė rūgštis – veikia kaip inhibitorius – mažina raukšlių gylį, gerina odos elastingumą, gerina odos būklę. Ši rūgštis suteikia odai daug privalumų: gerina ląstelių atsinaujinimo laiką ir antioksdacines funkcijas, greitina žaizdų gijimą, yra stiprus drėkiklis ir vandens surišėjas, formuoja hidrolipidinę plėvelę ir suteikia odai priešuždegiminį poveikį. Retinolis – stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę ir veikia kaip stiprus antioksidantas. Piruvinė rūgštis – stipriau stimuliuoja kolageną, elastiną ir odos glikoproteinus nei bet kuri kita rūgštis. Migdolų rūgštis – stimuliuoja kolageno gamybą, veikia fotosenėjimo požymius, mažina raukšlių gylį be uždegiminio poveikio ir hiperpigmentacijos. Rūgštis taip pat yra kaip tirozinazės inhibitorius – aktyviai veikia įvairius pigmentacijos tipus, kurie dažnai susiję su odos senėjimo procesais. Salicilo rūgštis – efektyvus keratolitikas, gerina aktyviųjų medžiagų skvarbą. PH – DVC™ (pHformula patentuotas kompleksas) – dar vadinamas skvarbą gerinantis kompleksas. Naudojamas pHformula produktų ir procedūrų sudėtyje kaip laidininkas, sustiprina aktyviųjų medžiagų prasiskverbimą. NAUDOJIMAS Tepti tik nakčiai. Pradėti nuo 1 karto savaitėje. Jei oda toleruoja ir nėra sudirgimo naudojimą dažninti iki 2-3k/sav arba kas vakarą, konsultuojantis su savo pHformula specialistu. Galima įsigyti tik pas kosmetologą Talpa – 20 ml.
  • Gamintojas

    PH formula

  • Prekių grąžinimas

    * grąžinama prekė turi būti originalioje tvarkingoje pakuotėje;
    * prekė neturi būti pirkėjo sugadinta;
    * prekė turi būti nenaudota, nepraradusi prekinės išvaizdos (nepažeistos etiketės bei apsauginės plėvelės ir kt.);
    * grąžinama prekė turi būti tos pačios sudėties, kokios buvo pirkėjo gauta - kartu turi būti grąžinamos ir už pirkinį gautos dovanos.

  • Ingredientai

Aprašymas

Visų tipų odai skirtas A.C.T.I.V.E. kremas. Kremo formulė skirta paruošti odą atnaujinimo procedūroms ir naudoti procedūrų kurso metu. Padeda pašalinti odos trūkumus ir išlaikyti pasiektus rezultatus. Stiprina natūralią odos apsauginę funkciją. Be parabenų.

INDIKACIJOS

  • Visiems odos tipams
  • Odos senėjimas
  • Probleminė oda (Acne, Odos raudonis)
  • Pablogėjusi bendra odos būklė
  • Fotosenėjimas, papilkėjusi oda, raukšlės
  • Hiperpigmentacija

PAGRINDINĖS VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS

Glikolio rūgštis – skatina odos regeneraciją ir negyvų odos ląstelių pašalinimą, reguliuoja drėgmės balansą, pasižymi antioksidaciniu poveikiu, stimuliuoja kologeno sintezę.

Laktobioninė rūgštis – veikia kaip inhibitorius – mažina raukšlių gylį, gerina odos elastingumą, gerina odos būklę. Ši rūgštis suteikia odai daug privalumų: gerina ląstelių atsinaujinimo laiką ir antioksdacines funkcijas, greitina žaizdų gijimą, yra stiprus drėkiklis ir vandens surišėjas, formuoja hidrolipidinę plėvelę ir suteikia odai priešuždegiminį poveikį.

Retinolis – stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę ir veikia kaip stiprus antioksidantas.

Piruvinė rūgštis – stipriau stimuliuoja kolageną, elastiną ir odos glikoproteinus nei bet kuri
kita rūgštis.

Migdolų rūgštis – stimuliuoja kolageno gamybą, veikia fotosenėjimo požymius, mažina raukšlių gylį be uždegiminio poveikio ir hiperpigmentacijos. Rūgštis taip pat yra kaip tirozinazės inhibitorius – aktyviai veikia įvairius pigmentacijos tipus, kurie dažnai susiję su odos senėjimo procesais.

Salicilo rūgštis – efektyvus keratolitikas, gerina aktyviųjų medžiagų skvarbą.

PH – DVC™ (pHformula patentuotas kompleksas) – dar vadinamas skvarbą gerinantis kompleksas. Naudojamas pHformula produktų ir procedūrų sudėtyje kaip laidininkas, sustiprina aktyviųjų medžiagų prasiskverbimą.

NAUDOJIMAS

Tepti tik nakčiai. Pradėti nuo 1 karto savaitėje. Jei oda toleruoja ir nėra sudirgimo naudojimą dažninti iki 2-3k/sav arba kas vakarą, konsultuojantis su savo pHformula specialistu.

Galima įsigyti tik pas kosmetologą

Talpa – 20 ml.

Papildoma informacija

Gamintojas